0 SŠPOS
h2 Vzdělávací proces
H2.2 Ukončování studia závěrečnou zkouškou
Procesní kroky
H2.2.3.2 Gastro obor a služby
H2.2.3.3 Losování témat SOP
H2.2.3.4 Výběr témat k praktické ZZ
H2.2.3.5 Organizační zabezpečení praktické zkoušky
H2.2.3.6 Zabezpečení MTZ pro praktickou ZZ
H2.2.3.7 Namnožení složek se zadáním a hodnotících tabulek pro praktickou ZZ
H2.2.3.9 Rozpis žáků k praktické ZZ – harmonogram
h2.2.3.1 Seznámit žáky s tématy SOP
H2.2.3 Realizace praktické ZZ (Hlavní)
Vlastník procesu:
M256 ZŘPV - obory obchodu a služeb Čajková (Čajková Anežka Mgr.)
Atributy procesního kroku
Obecné zdroje
Vstupy
Výstupy
Vazby
Vazby (od/k)
Poznámka
IMS
Správa rizik
Metriky
Matice odpovědnosti